366906
Nový produkt
Charakteristika: zářivá slámově žlutá barva; intenzivní sladký buket s vůní révy a odkvetlých květů ovocných stromů a zralých hrušek; čistá suchá vyvážená ovocná chuť, v ústech jemný pocit chuti zelených mandlí.
4505 Položka ks
Skladem
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Odrůdy: 80% Garganega 20% Trebbiano di Soave
Vinohrady: velmi výhodně umístěny na slunných kopcích Soave a M onteforte d’Alpone (v nadmořské výšce 300 metrů) v zóně Classico DOC. Vína jsou pěstována metodou Pergola Veronese (veronese trellis) (3000 sazenic na hektar), na dobře položené půdě vulkanického původu s hojným výskytem čedičových kamenů. Výnos hroznů je 120 centů na hektar, s výtěžkem vína 70%
Kvašení: hrozny jsou sklízeny na konci září, v plné zralosti a jsou okamžitě jemně lisovány. 40% moštu je macerováno po 24 hodin v měších při 7-8°C, aby bylo zvýšeno aroma a masa; zbytek je podroben kvašení obvyklou metodou používanou pro bílá vína. Fermentace probíhá při nízké teplotě (15-17°C) s vybranými kvasinkami, aby byly zvýrazněny charakteristiky této odrůdy. Víno je uchováváno v nerezových nádržích, poté se plní do lahví.
Charakteristika: zářivá slámově žlutá barva; intenzivní sladký buket s vůní révy a odkvetlých květů ovocných stromů a zralých hrušek; čistá suchá vyvážená ovocná chuť, v ústech jemný pocit chuti zelených mandlí.
Složení: 12 % alkohol; 5,02 g/l celková kyselost; 3.16 pH; 3,9 g/l zbytkový cukr; 19,3 g/l suchý extrakt
Optimální uchování: 1-2 roky v lahvích uskladněných horizontálně v chladných a tmavých prostorech
Gastronomická doporučení: Césarův salát, thajský hovězí salát a kořeněná jídla na kari. Toto víno je také výborné k jídlům z mořských darů, jako např. „spaghetti alle vongole“ nebo garnát či salát z avokáda.
Teplota servírování: 10-12°C
Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.
Nova - Premium Prestashop template