3641
Nový produkt
Charakteristika: suché červené víno s rubínovým zabarvením, intenzívní a komplexní buket s nádechem po třešňové marmeládě, sušených švestkách, čokoládě a vanilce, harmonická a teplá chuť s lahodnou dochutí po šťavnatém zralém ovoci, voňavém koření a příjemným jemně nahořklým zakončením.
852 Položka ks
Skladem
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Odrůdy: 80% Negroamaro, 20% Malvasia di Lecce.
Vinice: réva je vedena systémem jak Alberello Pugliese, tak i systémem Guyot, v suché jílovito-vápencovo-křemité půdě s výnosem okolo 90 metrických centů hroznů na hektar.
Vinifikace: hrozny jsou sbírány ručně, nejdříve se sklízí Negroamaro, které dozrává kolem 10. září a poté Malvasia Nera. Réva se sklízí v brzkých ranních hodinách, kdy je nejchladněji. Víno je zpracováváno tradiční metodou červeného vína s 10 až 12 denní macerací, fermentace probíhá v tancích z nerezové oceli při teplotě 25°C. Po smíchání víno odpočívá v nerezových tancích do června.
Charakteristika: suché červené víno s rubínovým zabarvením, intenzívní a komplexní buket s nádechem po třešňové marmeládě, sušených švestkách, čokoládě a vanilce, harmonická a teplá chuť s lahodnou dochutí po šťavnatém zralém ovoci, voňavém koření a příjemným jemně nahořklým zakončením.
Složení: 13% alk; 5.60 g/l celk.kyselina; 3.55 pH; 3,8 g/l zbyt.cukr; 32 g/l sušina.
Optimální uskladnění: 4-5 let v lahvích uskladněných horizontálně chladném a tmavém prostředí.
Doporučená jídla: hovězí steaky a zvěřina, kořeněné a pikantní pokrmy, zralé sýry
Teplota servírování: 18-20°C
Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.
Charakteristika: světlá, rubínově červená...
Charakteristika: Víno syté rubínové barvy s...
Charakteristika: Jemné, zároveň tělnaté víno,...
Charakteristika: vyzrálé aroma červeného ovoce,...