3671
Nový produkt
Charakteristika: jasná rubínově červená barva s cihlově červeným odstínem; buket je plný a dobře vyvážený, elegantní, s příjemným tónem vanilky a pryskyřice, který ještě podtrhuje vůně malin a fialek; suchá, plná, vyvážená chuť harmonizující s lahodným dozníváním po lékořicí a zralých ostružinách.
1 Položka ks
Skladem
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Hrozny: 100% Sangiovese Grosso
Vinice: 26,57 hektarů v S. Andrea v Percussina hned za Florencií v nadmořské výšce 300 metrů, otočená na jih, hodně slunná, na půdách smíšeného složení jílu a vápence (alberese). Systém pěstování révy je jednoduchý nebo dvojitý Guyot s redukovanými výnosy 7 t na hektar.
Vinifikace: hrozny se sbírají mezi 10. a 15. říjnem při správné zralosti a jsou zpracovávány metodou červeného vína s 15-18 ti denní. Kvašení 70% z celkové produkce probíhá za řízené teploty (25°C) , zbytek kvasí v nových amerických dubových barrikových sudech. Poté víno zraje min. 2 roky v dubových sudech odkud je stáčeno do lahví nejméně 3 měsíce před uvolněním do prodeje.
Charakteristika: jasná rubínově červená barva s cihlově červeným odstínem; buket je plný a dobře vyvážený, elegantní, s příjemným tónem vanilky a pryskyřice, který ještě podtrhuje vůně malin a fialek; suchá, plná, vyvážená chuť harmonizující s lahodným dozníváním po lékořicí a zralých ostružinách.
Složení: alk.13,30%; celk.kys. 5 ,5 g/l; pH 3,00; zbytk.cukr 1 g/l; sušina 27,5 g/l
Optimální uskladnění: 15-18 let v lahvích uložených v chladu a temnu v horizontální poloze
Doporučené pokrmy: pečená nebo dušená červená masa, zvěřina, lanýžové pokrmy, zrající sýr Pecorino
Podává se: při teplotě 18°C.
Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.
Charakteristika: světlý granátový odstín. Vůně...
Charakteristika: středně rubínový odstín s...
Charakteristika: svěží granátová barva, s...
Charakteristika: Jasná, rubínově červená barva;...
Nova - Premium Prestashop template